Ihaninta on jo aamulla aikaisin  mennä Jeesuksen kasvojen eteen. Siinä saa tuoda Isän kämmenelle vaikka koko maailman, ja tottakai kaikki omat rakkaat läheiset, ystävät, sukulaiset ja naapurit.

Ei mikään, tuo sitä rauhaa, kuin juuri tämä aamuinen Jeesuksen kasvojen edessä oleminen. Meillä jokaisella on omat aikataulut ja tehtävät jotka on suoritettava päivän aikana. Niinpä tämäkin ihana "rutiini" muokkautuu jokaisen kristityn omaan elämäntilanteeseen.

Jumalan Sanasta, Raamatusta saa joka päivä sellaista voimaa ja uskoa parempaan huomiseen, että sen lukeminen innostaa aina vain enemmän. Joskus alkuunpääseminen voi olla vaikeata, mutta kannattaa silti vain lukea. Jossain vaiheessa saat huomata, että Isä onkin siinä lähellä kanssasi ja avaa sinulle joitain , juuri sille päivälle sopivia, kohtia.

Jos et vielä tänä aamuna ole viettänyt edes pientä hetkeä Isän läheisyydessä, niin ota jossain vaiheessa tämä pieni tai pitkä paussi ja hiljenny. Jos olet Jumalan lapsi, tunnet Jeesuksen omaksi vapahtajaksesi ja silloin olet saanut oppaaksesi ja voimaksesi Pyhän Hengen. Pyhä Henki on aina voimallisesti läsnä siellä, nissä Jumalan sanaa luetaan tai rukoillaan Jumalaa.

Ihanaa ja turvallista kesäpäivää juuri sinulle. Olet Jeesukselle erittäin rakas. Hyväksy siis sinäkin itsesi. Ja kiitä Isää, että olet juuri sinä !