Kesä on ihanaa aikaa.

Varsinkin silloin kesä maistuu hyvältä, kun aurinko paistaa, on lämmintä ja tuntee itsensä vapaaksi.

Tarkoitan, vapaaksi työstä ja pakotteista.

Mutta kesän huonopuoli on se, että taivaalle kerääntyy toisinaan tummia pilviä. Ne pimentävät auringon ja niissä on sähköinen lataus. Juuri tällainen ikävä pilvi tuli kotimme ylle eräänä päivänä. Kuului vain kova pamaus ja tietokoneeni lakkasi toimimasta.

Mutta nyt asia on kunnossa, ts sain itselleni uuden/vanhan tietokoneen.

Kannattaa siis olla tarkkana, että ottaa ukonilmalla aina töpselin pois pistorasiasta, kun ukonilma lähestyy.


           


              IMG_1390-normal.jpgSateen ja ukonilman jälkeen luonto on usein kauneimmillaan. Ilma tuntuu raikkaalta ja puhdistuneelta.

Näin on meillä ihmisilläkin , ainakin minä tunnen niin, että kun on selvinnyt jostain vaikeasta tilanteesta, voi tuntea itsensä ihmeellisen helpottuneeksi ja kuin uudestisyntyneeksi.

Uudestisyntyminen onkin ihaninta, mitä ihminen voi täällä maailmassa kokea.

Nyt meni jo taas hengelliselle puolelle, näin täällä Jumalan lapselle useimmiten käy.

Uudestisyntyminen onkin sitä, että saa kaikki syntinsä anteeksi. Saa jättää ihan kaikki, mikä mieltä painaa, Jeesuksen kannettavaksi ja sovitettavaksi. Hän on jo kaiken puolestamme tehnyt. Saa syntyä uudesti Jumalan lapseksi ja Taivaan perilliseksi. Ja tämä on mahdollista juuri siksi, että kun on ottanut Jeesukselta vastaan Hänen sovituksensa, niin Jeesus itse muuttaa sydämeemme asumaan, ja silloin emme enää koskaan ole niitä samoja, vanhoja ihmisiä, vaan meissä elää Jeesus. Jeesus asuu meissä antamansa Pyhän Hengen kautta.

Juuri siksi Jeesus on aina lähellä, Hän on läsnä oman Henkensä kautta meissä.

Tässä juuri on myös se vapaus. Oikea vapaus on sitä, että ei tarvitse kantaa syntejään ja muitakaan taakkoja itse, vaan voi aina sanoa Jeesukselle, että sinä näet, mitä olen tehnyt tai mikä ahdistaa, tule Sinä Jeesus , ja ota pois nämä minulta, En jaksa ilman sinua. Anna myös voimaa selvittää asiani hänen kanssaan, jota vastaan olen rikkonut.

Tässä tapahtuu joka kerta ihme, valtava ihme, Jeesus todellakin on vierelläsi. Hän kuuntelee ja Hän auttaa antamalla rauhan ja tuo sydämeen Ilon ja vapauden.

Tänä päivänä haluan iloita, iloita ja iloita. Haluan kiittää, kiittää ja kiittää. Haluan kiittää siitäkin, mikä on vaikeaa, sillä tiedän, että juuri kiittäessäni saan olla kaikkein lähellä rakasta Isääni, Jeesustani. Ja tiedän, että Hänen rakkautensa ympäröi minut menen minne vaan tai tapahtuu mitä vain.

Voi miten ihana alku tälle päivälle ja koko tälle tulevalle viikolle !