IMG_3329-normal.jpg


Usein ihminen haluaisi kaiken olevan siistiä ja kaunista, viimisen päälle puunattua.

Samalla voi kuitenkin estyä näkemästä ja kokemasta sitä kauneutta, mitä meillä ihan oikeasti on ympärillämme.


Jätin pienen osan nurmikostamme ajamatta.Näin syntyi pieni kukkaniitty.


Eilen vietin päivää kahden suloisen lapsenlapsemme kanssa.

Äidin tullessa hakemaan tyttöjä, toinen kertoi heti äidille: "Mummulla on kukkaniitty !"


Sieltä olimme poimineet tavallisia kukkia; lemmikkejä, niittyleinikkejä ja keto-orvokkeja.

Prässäsimme ne kirjan välissä ja asettelimme paperille, vielä lopuksi kontaktimuovi päälle.

Pieni muisto kesäpäivästä kotiin vietäväksi.


Jokainen rikkakasvikin on kuin kaunein taideteos, kun sitä katsoo läheltä. Kukinnon terälehtien väri, muoto ja tarkka lukumäärä !

Uskon, että näin Jumalakin katsoo juuri sinua ja minua. Hän ihailee meitä ja haluaa, että me kasvamme ja saamme voimaa, valoa ja niin meidänkin pienen pienet nuppumme vähitellen avautuvat ja saamme aikanaan olla täydessä kukassa ja loistossamme.

Joku kasvaa hyvinhoidetussa kukkapenkissä, toinen kohottaa kauniit kukkansa vaikka hiekan keskeltä. Molemmat ovat yhtä arvokkaita ja kauniita, kun niitä osaa katsoa oikein, rakkaudella.

Molempia kasveja uhkaa myös omat vaaransa. 

Ei ole väliä millaisessa maassa kasvat, sillä Jumala rakastaa jokaista yhtä paljon. Hän haluaa vaalia ja hoitaa meitä kaikkia.

Tänä päivänäkin hän kulkee kastelukannunsa kanssa. Hän haluaa kaataa kannustaan yllemme rakkauden, armon ja yltäkylläisyyden virkistävää vettä.

Jumala on itse RAKKAUS. Hän on suojamme ja turvamme aina. Hän kasvattaa meistä riittävän vahvoja kohtaamaan elämän myrskyjä ja auttamaan toisia.

Jumala on ARMOLLINEN. Hän antaa meille aina anteeksi kaikki pahat tekomme, sanamme, ajatuksemme ja laiminlyöntimme. Hänen rakas poikansa, Jeesus Kristus on jo kärsinyt meidän edestämme rangaistuksen. Meidän tulee vain ottaa vastaan tämä puhdistus ja antaa sen virvoittaa.

YLTÄKYLLÄISYYS ei olekaan tavaran ja omaisuuden paljoutta. Se yltäkylläisyys, mitä Jumala haluaa meille lahjoittaa, on kallisarvoisen helmen kaltainen, jonka takia mies Raamatun kertomuksessa, oli valmis myymään koko omaisuutensa saadakseen helmen omakseen.

Tämä kallis helmi on: Iankaikkinen elämä !

Siksihän me täällä elämme ja olemmekin, että saisimme omistaa tämän ihanan helmen.Kun tietää omistavansa sen, tietää olevansa rikas perillinen, kuninkaan perillinen. Tämä on yltäkylläisyyttä, jos mikä ! 

Haluan ottaa ihanaa, virkistävää vettä Isän runsaasta kastelukannusta tänäänkin, Siitä juureni kasvavat syvällä mullassa ja olen valmis ottamaan vastaan auringon paahteen ja rankkasateet. Jos kuihdun, olen silloinkin Isäni hoidossa ja rakkaudessa. Olen kotimatkalla.

                                                              IMG_3329-normal.jpg