arjen%20ihmeit%C3%A4-normal.jpg

Suloinen pikku Nani-kissa osaa ottaa rennosti, olipa sitten kuuma tai kylmä.

Siitä voisi ottaa mallia, kun haluaa elää leppoisaa ja onnellista elämää.

Kissa syö, nukkuu, leikkii ja ottaa vastaan hellyyttä. Tosin se tekee kaiken omilla ehdoillaan ja juuri niin, kuin sille sopii.

Voisikohan ihmisen elämä olla yhtä iisiä, jos osaisi luottaa Jumalan huolenpitoon täysin, niinkuin Nani luottaa hoitajaansa ?

Heti aamusta Nani kiehnää jaloissa ja seuraa, oikeammin on kokoajan askelten edessä, niin että on  varottava astumasta sen pikku tassuille.

Se haluaa koko huomion itseensä heti.

Kyllä minäkin tahdon saada Isän huomion heti aamusta, tuon hänelle tiettäväksi kaikki asiani ja tarpeeni ja toiveeni.

Mutta toivon, etten unohtaisi ensin olla mieliksi Jumalalle ja kiittää Häntä kaikesta.

Taivaallinen Isä haluaa, että tulemme Hänen tykönsä ja luotamme Hänen käsiinsä koko elämämme.

Voi että, tämä on toisinaan vaikeata. Usein saa itsensä kiinni siitä, että luulee olevansa kaikkitietävä ja kaikkivoipa. Varsinkin äidin tehtävässä tämä ominaisuus puskee esiin, kun haluaisi tasoittaa lastensa tietä,

Jumala on antanut meille järjen, ja sitä tulee tietysti käyttää, mutta on paljon asioita jotka eivät todellakaan ole ihmisen hallittavissa.

Tuntuu helpottavalta palata taas rauhoittumaan Isän syliin. Ja jättää kaikkein vaikeimmat asiat Hänen hoitoonsa, tapahtuipa sitten mitä hyvänsä.

Omalla kohdallani en ainakaan näe mitään muuta selviämisen keinoa vaikeista asioista, kuin sen, että LUOVUTAN asian pois ja LUOTAN  täysin Isän hoitavan asian parhaalla mahdollisella tavalla.

Juuri tämän vuoksi haluan päästä ihan lähelle Jeesusta, rakasta Jeesusta, joka tietää ja tuntee ihmisenä olemisen vaikeudet.

Jeesus on ainoa tie Isän luokse. Jeesus elää ! Hän kuulee rukouksemme, on lähellämme ja rukoilee ihan lakkaamatta meidän puolestamme Isän edessä.

On turvallista tietää, että meillä todella on kokoajan esirukoilija Taivaassa.Tämän Jeesus on luvannut meille Raamatussa.

Paneudun siis rauhassa levolle rakkaan Jeesuksen syliin, niinkuin pieni Nani peiton uumeniin. Ja olen varma, että asiat järjestyy. Haluan luottaa siihen, että Jumalan tahto omalla ja rakkaideni kohdalla on aina paras. Opettelen tyytymään Isän tahtoon, vaikkei se aina minusta näytäkään heti helpolta ottaa vastaan.

Kiitos rakas Jeesus, että olet aina lähelläni ja Sinun Pyhä Henkesi ohjaa kulkuani tänäkin päivänä.